Ternyata Musik di Super Mario Bros Ada Liriknya

LAZONE.ID - Gue juga baru tau nih!

Lo semua pasti tau dong sama Mario Bros? yap, game laris manis ini terkenal banget dengan musiknya yang mengiringi perjalanan Super Mario Bros dalam menyelamatkan sang putri.

Walaupun fenomenal, ternyata banyak nih yang enggak tau kalo musik ini ada liriknya bro. Awalnya lagu ini emang enggak punya lirik, tapi pada tahun 1985 setelah game ini mendunia, barulah ada lirik untuk theme song game ini.

 

Ternyata Musik di Super Mario Bros Ada Liriknya

 

Saat itu, ada sebuah radio di Jepang yang meminta pendengarnya untuk membuatkan lirik. Lirik yang mendapat skor terbanyak bakal jadi pemenang. Akhirnya ada satu pemenang yang dipilih oleh pihak Nintendo. Simak liriknya di bawah ini.

 

Today, full of energy, Mario is still running, running

Go save Princess Peach! Go!

Today, full of energy, Mario runs

Today, full of energy, jumping!

Today, full of energy, searching for coins

Today, keep going, Mario!

Get a mushroom—it’s Super Mario!

Get a flower—it’s Fire Mario!

Goomba! Troopa! Buzzy Beetle! Beat them all!

Mario is always full of energy and strong!

 

Today, full of energy, Mario is still running, running

Go and beat the Koopa tribe, go!

Today, full of energy, Mario runs

Today, full of energy, jumping!

Today, full of energy, searching for coins

Today, keep going, Mario!

Get a star—become invincible!

Quickly, go save Princess Peach!

Lakitu! Blooper! Cheep Cheep! Beat them all!

Mario is always full of energy and strong!

 

Today, full of energy, Mario is still running, running

He’s made it to the castle and gets fireworks!

Lightly sidestepping the Hammer Bros.

Show the last of your power, Mario!

It’s been a long journey but it’s nearly at an end

You’ve done it, you’ve done it! You’ve defeated Bowser!

Princess Peach says “thank you”

Mario’s got a great big heart!

Mario’s adventure is over for now, but

Mario’s dream lives forever …